Platoul "lenesului"
Postat de Dya
Dupa ce am curatat carnea si am spalat-o, o saram dupa gust si o prajim in vase separate. Pastrama de oaie o frigem pe tava sau daca exista conditii o facem la gratar. Intre timp, curatam...
Citeste continuareaImi place fasolea sub orice forma gatita. Cand am pofta, o pregatesc singur fara sa cer ajutorul sotiei mele.
Ingrediente
Mod de preparareFasolea o las peste noapte la inmuiat in apa calda. A doua zi o clatesc bine si o pun la fiert in oala sub presiune timp de 40 de minute. Cele doua cepe le curat, le tai mai marunt sau fasii subtiri si le calesc in ulei. La sfarsit adaug sare dupa gust si boia dulce. Fasolea fiarta am strecurat-o, am pastrat o cana de zeama si am blenduit-o bine pana s-a format o pasta. Carnatii i-am prajit feliute, separat de ceapa. Pofta buna sa aveti ca si acum imi ploua in gura cand scriu reteta:)))) Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata cu carnati si varza murata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|
Postat de Dya
Dupa ce am curatat carnea si am spalat-o, o saram dupa gust si o prajim in vase separate. Pastrama de oaie o frigem pe tava sau daca exista conditii o facem la gratar. Intre timp, curatam...
Citeste continuareaPostat de Creatsa
Am pus la fiert osul de vita cu putina sare si piperul boabe. Am scos cotorul ardeilor ,le-am indepartat nervurile din interior si i-am spalat bine. Am tocat cepele marunt si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|