Ingrediente
- 1 kg de fasole boabe
- 2 cepe mari
- 1 pereche de carnati de casa
- ulei
- sare
- boia dulce
- varza murata
Mod de preparare
Fasolea o las peste noapte la inmuiat in apa calda. A doua zi o clatesc bine si o pun la fiert in oala sub presiune timp de 40 de minute. Cele doua cepe le curat, le tai mai marunt sau fasii subtiri si le calesc in ulei. La sfarsit adaug sare dupa gust si boia dulce.
Fasolea fiarta am strecurat-o, am pastrat o cana de zeama si am blenduit-o bine pana s-a format o pasta. Carnatii i-am prajit feliute, separat de ceapa. Pofta buna sa aveti ca si acum imi ploua in gura cand scriu reteta:))))
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata cu carnati si varza murata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|