Fasole frecata cu costita de vitel

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
15 Feb 2015 | 3288 vizualizari
Fasole frecata cu costita de vitel

Ai mei doreau fasole batuta, frecata , facaluita - ma rog fasole lesinata in bataie :d . Eu mi-am pus ochii sa prepar o costita de vitel fraged .Asa ca am imbinat datoria cu placerea . Pentru a da un gust potrivit cu cel al fasolei am pus in tocanita de costita o bucata de carnati afumat . Este greu sa-l gasiti in prezentare . A fost premiul meu . Cine imparte , parte-si face :D

Ingrediente

  • 500 gr fasole boabe alba
  • 2 tije telina
  • 4 catei usturoi
  • 1 crenguta marar
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 kg costita vitel
  • 300 gr carnat afumat de casa
  • 4 cepe
  • 2 linguri pasta gogosari http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-gogosari-cu-usturoi-65368.html
  • 1 lingurita boia rosie
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • ceapa rosie

Mod de preparare

  1. Fasolea spalata  se pune la infoiat in apa rece cateva ore .
  2. Eu am pus-o la fiert in oala sub presiune [ apa trebuie sa treaca cu 3 degeta nivelul fasolei ] timp de o ora .In oala am mai adugat tijele de telina taiate , cateii de usturoi curatati , sare si tijele de cimbru si marar .Am deschis capacul respectand regulile .Am scos tijele de ierburi si am mixat fasolea cu blenderul vertical de mana .Daca va pare prea mult lichidul il scurgeti si il adugati treptat .
  3. Cepele se curata si toaca marunt . Se pun la prajit in ulei . Cand ceapa incepe sa devina sticloasa se aduca pastele de gogosari , ardei si boiaua rosie . Se amesteca se pune carnea portionata si spalata .Se sareaza  , se pune apa cat sa treaca peste carne .
  4. Carnea se fierbe sub capac la foc potrivit pana cand este fiarta [a durat 40 min ] si lichidul scade formand un sos dulce - picant .
  5. Noi am servit fasolea frecata si costita cu multa ceapa rosie .
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata cu costita de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele

Postat de Constelatialeu

Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele

Mai intai radem pe razatoarea mare branzeturile, separat taiem afumatura. Luam un castron incapator, punem branzeturile razuite, adaugam smantana si ouale si omogenizam amestecul, apoi...

Citeste continuarea

Vinete evantai

Postat de Bunica

Vinete evantai

Rosiile se spala si se taie circular. Vinetele spalate,sterse taiate pe lungime la distanta de 1 cm. Cascavalul taiat felii. Usturoiul taiat marunt sau pisat. Luam  vanata si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2015, 23:15
Buna fasolea!
la 15.02.2015, 23:43
Frecata zici? O, ce-as freca si eu lingura in ea de pofta! ) Vreauuuu!
la 15.02.2015, 23:55
buna buna
la 16.02.2015, 00:10
Asa este Andra
la 16.02.2015, 00:15
Deci direct cu lingura . Biata fasolica . Soarta ei este pecetluita ))

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking