Fasole iahnie

Postat de portiadelumina in Mancaruri de post
13 Sep 2013 | 5689 vizualizari

Un fel de mâncare pentru care de multe ori dau carnea deoparte. Cu atât mai mult cu cât fasolea are o grămadă de vitamine şi minerale, A, B6, B12, C, K, calciu, magneziu, acid folic, fier, fosfor, zinc, potasiu, seleniu, care sunt absolut necesare pentru o sănătate echilibrată. Cum spuneam şi cu alte ocazii, în fandoseala lor, unii consideră că a mânca fasole este degradant, şi înapoiat, fără să privească cu atenţie că bombele calorice de prin fast-food-uri sunt adevăratele probleme. Asta ca să nu mai zic de E-urile regăsite prin alte multe mâncăruri. Personal prefer o fasole sănătoasă cu riscul de a fi catalogat în vreun fel anume. Dixit!

Inapoi la reteta

Comentarii (71)

la 13.09.2013, 22:22
Cleme adu,adu ca vin si io)
la 13.09.2013, 22:32
eu nu cred ca cineva considera degradant sa mancam fasole, Doamne fereste!!!
la 13.09.2013, 23:24
Doamne ce-o iubesc! ...si-arata divin! ...nu rezist...desi o prepar extrem de rar Felicitari
la 14.09.2013, 06:20
Cris, eşti binevenită, dar să aduci şi tu din renumiţii cârnaţi nemţeşti, că se dă startul acum la oktoberfest. Şi să ştii, cred că merg de minune şi cu fasole. )
la 14.09.2013, 06:22
Dia, nu zice aşa, că eu pun reţetele aproape la fel de des cum vine Crăciunul, odată pe an, de aia e aşa zarvă pe.aci, nu că-s eu prea priceput
la 14.09.2013, 06:23
Lia, nici nu ştii câte pot vorbi oamenii, în special (din nefericire) cei care ajung la o condiţie materială superioară, peste noapte, uitând de unde au plecat, parcă încercând să-şi şteargă definitiv urmele.
la 14.09.2013, 06:26
Ruxy, nci noi nu o gătim foarte des, dar măcar odată pe lună tot facem şi acest fel de mâncare. E drept, alteori facem fasole bătută ori ciorbă de fasole, la fel de bune. Mulţumesc frumos!
la 14.09.2013, 06:27
Adu, Cleme, adu, că mâine, duminică merge şi afumătura, cel puţin în cazul meu, fireşte.
la 14.09.2013, 06:36
Bravo Padre!!! Inca odata ne-ai inchis gurile...introducere de nota 10.
la 14.09.2013, 10:49
Simona, credeam că fasolea-i cea care v-a închis gura dar e bne că şi introducerea a fost la locul ei. ) Mulţumesc!
la 20.09.2013, 09:21
Si noi mancam iahnie de fasole destul de des,in general in zilele de post!Bravo Padre!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking