Fasole in painici

Postat de ana in Mancaruri cu carne
25 Iun 2010 | 3815 vizualizari
Fasole in painici

Ingrediente

  • Pentru painici 
  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 20 ml ulei
  • sare
  • 10 gr drojdie
  • Pentru fasole
  • 500 gr fasole
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 100 gr pasta de rosii
  • 100 ml vin
  • 200 gr carnati
  • sare,piper,foi de dafin,cimbru

Mod de preparare

Pregatim aluatul de paine: Drojdia o dizolvam in apa calduta si amestecam cu celelalte ingrediente.Coca obtinuta o lasam la dospit cca 1 ora.

Aluatul il impartim in 4 si formam bilute pe care le mai lasam 1 ora la dospit.Le coacem la foc mediu.Le lasam 5 minute sa se racoreasca apoi le taiem capacul si le scobim .Miezul il taiem cubulete si il rumenim la cuptor impreuna cu painicile goale.

Fasolea o tinem la inmuiat cel putin 3 ore o oparim de 2 ori ,apoi o fierbem bine .Separat tocam legumele si carnatii , le calim iar cand sunt patrunse adaugam vinul si pasta de rosii.Sosul obtinut il amestecam  cu fasolea ,asezonam cu sare , piper,cimbru si foi de dafin.

Painicile le umplem cu fasole inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole in painici" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de fasole in paine

Postat de nico15

Ciorba de fasole in paine

Fasolea se pune la inmuiat de seara si se lasa pana a doua zi, se scurge apa si se da din nou la foc potrivit, dupa jumatate de ora de fiert se scurge apa, punandu-se apa proaspata, adaungandu-se...

Citeste continuarea

Mancare de fasole in painici

Postat de violeta30

Mancare de fasole in painici

Se pune fasolea de cu seara la inmuiat in apa calduta. A doua zi se fierbe fasolea (se schimba apa de vreo 4 ori). In ultima apa punem 2 cepe tocate marunt, morcovul cubulete, la fel si ardeiul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.06.2010, 21:37
ce imi placeeee
la 25.06.2010, 21:37
Ela si noua ne-a placut !
la 25.06.2010, 21:37
Siii mieee!!!!!Vreau si eu
la 25.06.2010, 21:40
Neaparat trebuie sa-i spunem lui Bucataras sa puna si linguri.Nu putem manca ciorba cu furculita nu?
la 25.06.2010, 21:59
Ce bine arata si nu am mancat niciodata fasole in paine, dar imi ploua in gura de pofta!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking