Ingrediente
- 500 g gnocchi
- 3-4 bucati carnati proaspeti
- 5-6 rosii uscate in ulei cu usturoi
- 125 ml vin
- 700 g rosii pasate sau bulion
- 200 g fasole verde
- sare, piper macinat
- 1 lingurita maghiran
- 1/2 lingurita chilli
Mod de preparare
Intr-o cratita se pune la fiert apa cu sare pentru gnocchi. In alta cratita sau tigaie se pun rosiile uscate taiate cubulete cu usturoiul si uleiul de pe ele, la incins.
Se scoate carnea din carnati, se arunca pielita, iar carnea se adauga peste rosii si se amesteca din cand in cand. Se adauga maghiranul si vinul la temperatura camerei si se lasa sa fiarba.
Cand apa da in clocot, adaugam gnocchi si lasam sa fiarba 2 minute din momentul in care se ridica la suprafata, apoi ii scurgem de apa.
Daca avem fasole congelata o adaugam direct la carnati, daca avem proaspata o oparim putin inainte. Tot acum se adauga si sosul de rosii peste carnati si se masa sa fiarba cateva minute. Se condimenteaza cu sare, piper si chilli, se adauga gnocchi si gata!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (35)
|