Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde

Postat de Corina33 in Jamie Oliver
28 Sep 2013 | 6541 vizualizari
Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde

Dupa una dintre "Jamie's 15-Minute Meals". Foarte rapida si foarte buna, daca aveti de toate la indemana! Si e yammiiiii!

Ingrediente

  • 500 g gnocchi
  • 3-4 bucati carnati proaspeti
  • 5-6 rosii uscate in ulei cu usturoi
  • 125 ml vin
  • 700 g rosii pasate sau bulion
  • 200 g fasole verde
  • sare, piper macinat
  • 1 lingurita maghiran
  • 1/2 lingurita chilli

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune la fiert apa cu sare pentru gnocchi. In alta cratita sau tigaie se pun rosiile uscate taiate cubulete cu usturoiul si uleiul de pe ele, la incins.

Se scoate carnea din carnati, se arunca pielita, iar carnea se adauga peste rosii si se amesteca din cand in cand. Se adauga maghiranul si vinul la temperatura camerei si se lasa sa fiarba.

Cand apa da in clocot, adaugam gnocchi si lasam sa fiarba 2 minute din momentul in care se ridica la suprafata, apoi ii scurgem de apa.

Daca avem fasole congelata o adaugam direct la carnati, daca avem proaspata o oparim putin inainte. Tot acum se adauga si sosul de rosii peste carnati si se masa sa fiarba cateva minute. Se condimenteaza cu sare, piper si chilli, se adauga gnocchi si gata!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Retete similare

Conopida in crusta de bere

Postat de Anett

Conopida in crusta de bere

Curatam si rupam conopida in bucatele. Punem faina intr-un castron impreuna cu praf de copt si presarim si bucatele de conopida cu putin faina. Adaugam treptat berea, cam 3/4 de sticla. Intr-un...

Citeste continuarea

Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver

Postat de andaoana

Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver

Curatam conopida de frunzele verzi si o desfacem in buchetele. O punem la fiert in apa cu sare cateva minute. Trebuie sa fie al dente si nu foarte moale. O scurgem de apa si o lasam deoparte sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.09.2013, 14:49
la 28.09.2013, 14:53
vin si eu la masa
la 28.09.2013, 15:00
la 28.09.2013, 15:06
Noroc ca am gatit)super arata
la 28.09.2013, 15:07

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking