Ingrediente
- 300 gr gnocchi
- apa
- sare
- SOS:
- 2 fire de ceapa verde
- 1 fir usturoi verde
- 2 pulpe de pui
- sare
- piper
- 1 lingura pasta de rosii
- busuioc
- oregano
- 1 lingura ulei
Mod de preparare
Se pun pulpele la fiert. Cand sunt fierte se lasa sa se raceasca, se dezoseaza si se taie carnea cubulete.
Pastele se pun la fiert cu apa si sare conform instuctiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.
Se pune uleiul la incins si se pune carnea se lasa 2-3 min , si se adauga ceapa si usturoiul tocat . Se pune capacul si se lasa la foc mic pana se inmoaie ceapa.
Se pune pasta de rosii si un polonic de zeama in care a fiert carnea si se lasa sa fiarba la foc mic 5 min.
Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se mai lasa 2-3 minute sa se intrepatrunda aromele.
Se pun pastele pe farurie iar deasupra se pune sosul.
POFTA BUNA!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|