Fasole pastai scazuta cu carnati

Postat de mirela0911 in Mancaruri de legume
6 Iul 2017 | 18939 vizualizari
Fasole pastai scazuta cu carnati

Acum cand sunt de toate in gradina putem pregati mancaruri gustoase si apreciate de cei din familie.

Ingrediente

  • 1 kg fasole pastai
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 rosii mari
  • 4-5 lg ulei
  • 100 ml bulion
  • sare, piper dupa gust
  • 5 catei de usturoi
  • 1 buc carnati cabanos
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Fasolea se spala si se rupe in bucati mai mici.

Ceapa se curata si se taie marunt. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ardeiul se spala si se taie cubulete. Rosiile se oparesc timp de cateva secunde, apoi se curata de piele si se taie cubulete.

Intr-o cratita, se pune uleiul la incins, apoi se adauga morcovii razaliti. Se lasa 2-3 minute sa se caleasca, apoi se adauga ceapa taiata. Se presara putina sare si se lasa cateva minute la calit. Se adauga fasolea, se amesteca putin, apoi se toarna apa cat sa acopere fasolea. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand este pe jumatate fiarta, se adauga ardeiul gras si rosiile. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba in continuare. Daca mai este nevoie, se adauga si bulionul.

Spre final, se adauga carnatul taiat rondele si se lasa inca 5 minute sa fiarba. 

Usturoiul se curata si se taie felii. Se adauga peste fasole, se amesteca si se ia de pe foc cratita. Deasupra se presara patrunjel verde tocat, se acopera cu un capac si se lasa sa se intrepatrunda mirosurile pana in momentul servirii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai scazuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Postat de simona72

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Vinetele spalate si sterse de apa, se curata in jurul cotorului, dar nu se taie, codita se lasa pt aspect. Ale mele una a fost fara codita si a aratat bine si asa. Se taie vanata pe lungime in...

Citeste continuarea

Dovlecei pane cu marar si oregano

Postat de eumimi

Dovlecei pane cu marar si oregano

Mai intai batem ouale si adaugam in ele sare, marar uscat si oregano. Punem faina intr-o farfurie si adaugam si aici marar si oregano. Dovlecelul il taiem rondele subtiri. Prajim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2017, 19:45
la 06.07.2017, 19:50
Papa bun, papa bun!
la 06.07.2017, 20:09
la 06.07.2017, 20:11
Buna!
la 06.07.2017, 20:38
Va multumesc!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking