Fasole verde la cuptor cu morcovi si pulpe de gaina

Postat de katty in Mancaruri de legume
18 Mar 2018 | 2603 vizualizari
Fasole verde la cuptor cu morcovi si pulpe de gaina

Ingrediente

  • 500 gr fasole verde congelata
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 2 pulpe gaina (+ alte legume:1 ceapa, 1 morcov, 1 bucata telina)
  • sare roz de Himalaya cu verdeturi de Provence
  • piper roz
  • boia iute
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Curatam pulpele de gaina, le taiem in jumatate si le punem la fiert in apa rece. Spumam bine, apoi adaugam restul legumelor. Fierbem cat este nevoie pana carnea se inmoaie. Strecuram zeama si o punem deoparte. Vom avea nevoie de aproximativ 150 ml supa. Restul o vom folosi pentru o supa cu taietei  sau in alt preparat ce necesita supa de pui.

Intr-o tava punem fasolea verde, morcovul curatat, spalat si taiat rondele, pasta de gogosari, 150-200 ml supa de pui. Asezam pulpele deasupra, condimentam  cu sare roz cu verdeturi de Provence, piper roz, boia iute si stropim cu uleiul. Acoperim cu folie de aluminiu si o dam la cuptor pentru 15 minute, apoi scoatem folia si mai lasam 10 minute, sa se rumeneasca carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde la cuptor cu morcovi si pulpe de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancarica de spanac verde si orez cu oua posate de prepelita

Postat de anuta

Mancarica de spanac verde si orez cu oua posate de prepelita

Spanacul verde curatat si spalat bine se da in 2-3 clocote, apoi se scurge si se trece sub jet de apa rece. Se curata ceapa, usturoiul si ardeiul, se spala si se taie marunt, apoi se calesc...

Citeste continuarea

Pleurotus pane

Postat de Ela68

Pleurotus pane

1. Ciupercile se spala si se pun la fiert in apa cu sare 5 minute. Se lasa la racit si la scurs intr-o sita, apoi se mai storc cu mana astfel incat continutul de apa sa fie cat mai mic. In cazul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2018, 09:28
Ce combinație super bună!
la 18.03.2018, 09:42
Bună mâncare de prânz!
la 18.03.2018, 09:48
Eu servesc pulpe!
la 18.03.2018, 09:56
la 18.03.2018, 10:11
Mirela, ti le dau cu drag, eu prefer fasolea verde!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking