Ingrediente
- 3 cartofi dulci,
- 150 g masline negre (feliate) si verzi umplute cu gogosari,
- 100 g tofu afumat,
- 100 g seminte de floarea soarelui,
- 1 tulpina apio,
- ulei de masline,
- oregano
- sare
Mod de preparare
Curatam cartofii si ii taiem felii subtiri, de cca 1 cm. Amestecam intr-un castron uleiul, oregano si sare, dam cartofii prin acest amestec si ii aseazam intr-o tava cu hartie de copt. Ii coacem la 180ºC, cam 15 minute. Amestecam tofu, maslinele, semintele, apio tocat marunt si oregano la robot sau cu blenderul pana obtinem o compozitie cremoasa. Ungem cartofii cu crema de masline ornam cu frunze de patrunjel si fire de chivas si servim. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de cartofi dulci cu crema de masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|