Ficat de iepure cu legume

Postat de gurita_ta2005 in Iepure
8 Iun 2016 | 6235 vizualizari
Ficat de iepure cu legume

Reteta am luat-o de aici, e putin schimbata dar a iesit tare bun tot. http://www.razvananton.ro/ficat-de-iepure-legume-oregano/

Ingrediente

  • 500 g ficat de iepure
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa alba
  • unt
  • ulei de masline
  • sare/piper/praf de ghimbir
  • 2 linguri sos de soia

Mod de preparare

Ficat de iepure se scoate din frigider si se lasa putin la temperatura camerei, se curata de pielite, se spala sub apa rece, se scurge si se lasa deoparte.

Morcovii se curata si se taie mai gros, se pun in apa clocotita cu sare sa fiarba circa 5 minute, se opresc si se lasa in apa calda.

Ceapa o taiem solzisori si o punem intr-o tigaie wok cu ulei de masline la calit.

Adaugam si dovleceii taiati cuburi, condimentele si morcovii fierti.

Dupa cateva minute adaugam sosul de soia.

Intr-o alta tigaie punem unt impreuna cu ulei de masline, punem ficatul de iepure, se fac foarte repede, sa nu ii lasati foarte mult ca devin inecaciosi.

Am presarat sare si piper si am servit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de iepure cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Iepure cu praz si masline, la cuptor

Postat de rocsi_1612

Iepure cu praz si masline, la cuptor

Carnea de iepure o portionati in bucati potrivite. O mai parliti pe flacara daca este nevoie, o spalati bine si o stergeti cu niste servetele. O presarati pe ambele parti cu sare, piper, boia de...

Citeste continuarea

Friptura de iepure

Postat de mirela0911

Friptura de iepure

Se spala carnea si se portioneaza in bucati mai mici. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun bucatile intr-un bol. Ceapa si usturoiul se curata si se taie bucati. Se pun peste carne. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2016, 12:06
Desi nu am mancat niciodata ficat de iepure (sau iepure) am auzit ca este bun. Trec pe lista e incercat.
la 08.06.2016, 12:07
si eu am facut pentru prima oara,are gust bun!sa incerci
la 08.06.2016, 12:08
Buna mancarica
la 08.06.2016, 12:19
bun bun
la 08.06.2016, 12:43
Ce mancarica buna!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking