Ficat de porc cu ceapa

Postat de Moni_alex in Ficat
6 Oct 2015 | 12960 vizualizari
Ficat de porc cu ceapa

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc
  • 3 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 50 g unt
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1/2 lingurita piper
  • o lingurita boia dulce
  • o lingurita vegeta
  • sare
  • o cana de apa
  • o cana de lapte

Mod de preparare

Se spala bine ficatul de porc si se lasa in lapte timp de o ora.

Se pun untul si uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa taiata feliute si se lasa la calit timp de cateva minute.

Se scoate ficatul din lapte, se sterge pe un prosop de hartie, se taie bucatele si il punem in tigaie peste ceapa.

Se lasa 5 minute la foc mediu, apoi se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa 5 minute.

In cana cu apa se adauga cimbrul, rozmarinul, boiaua, vegeta si piperul, se amesteca bine si se adauga peste ficat.

Se lasa la fiert la foc mediu timp de 25-30 de minute.La final se adauga si sare dupa gust.

Am servit ficatul de porc cu castraveti murati!

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tochitura de porc

Postat de oanapl

Tochitura de porc

Se spală bucata de carne, se usucă cu un șervet absorbant, apoi se taie în cubulețe potrivit de mari și se pune la prăjit în 2 linguri de ulei. Se prăjește pe toate părțile...

Citeste continuarea

Carnati de casa cu pasat

Postat de sufletista

Carnati de casa cu pasat

Prima data spalam pasatul bine in cateva ape, dupa care il lasam la scurs bine de apa. Intre timp fierbem orezul al dente (sa fiarba 2-3 clocote din momentul ce clocoteste apa). Fierbem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2015, 22:12
la 06.10.2015, 22:44
la 07.10.2015, 00:11
Bun bun!
la 07.10.2015, 08:16
la 07.10.2015, 10:54

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking