Ficat de vita prajit cu mamaliga

Postat de aziz in Ficat
10 Ian 2011 | 12264 vizualizari

o data la 100 de ani merita ca o reteta sa innoate in ulei:)))

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 10.01.2011, 10:31
la 10.01.2011, 10:32
Hop si eu!
la 10.01.2011, 10:39
bun bun
la 10.01.2011, 10:40
Si eu....delicios preparat!!! Facut de Azizul scump
la 10.01.2011, 10:45
la 10.01.2011, 10:59
noi il mai facem pe gratar si e super bun
la 10.01.2011, 13:28
bun bun
la 10.01.2011, 14:01
Delicios
Am mancat la un restaurant libanez stropit cu "dibees roman"( sirop concentrat de rodii
la 10.01.2011, 15:18
şi eu am mâncat tot la un restaurant libanez aşa ceva... bun
la 10.01.2011, 17:34
Mona
la 10.01.2011, 18:25
ionela...sa inteleg ca tu nu faci ficat prajit? si eu fac des....e super bun
la 10.01.2011, 18:28
Kamy... mie-mi place enorm de mult cel de pui dar la grătar.. făceam des şi prăjit sub diverse forme... îmi place ficatul în drob sau caltaboş de vită am mâncat foarte rar
la 10.01.2011, 18:34
ionela...asta asa-i...fiecare cu gustul lui mie imi place ala de vita ca e mai ...dens si mai gustos....mi se pare mie
la 10.01.2011, 20:52
bei cum ziceam in ulei o dat la 100 de ani ca e greoi dar pe gratar cu o salata buna este exceptional
la 10.01.2011, 22:20
Excelent arata eu nu m-as da inapoi de la o portie

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking