Ficat de vitel impanat cu carnat

Postat de mihaelar63 in Vita
21 Dec 2014 | 3317 vizualizari
Ficat de vitel impanat cu carnat

Ficatul mi-a parut prea ... fara ceva in plus. O bucata de carnat este ce-a fost necesar sa-l faca mai gustos.

Ingrediente

  • 1 kg ficat vitel
  • 300 gr carnat de casa
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingura pasta rosii
  • 2 linguri faina alba
  • 2 linguri grasime de curcan
  • 3 cepe
  • 1/2 lingurita boia rosie de ardei
  • 1/2 lingurita ierburi de Provence
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Ficatul se lasa in apa rece ca sa se traga sangele . Se schimba apa de cateva ori . 

Cu un cutit ascutit se inteapa mijlocul fiecarei bucati de ficat , se rasuceste si se decupeaza din interior cate o mica fasie . In locul format se introduce bucata de carnat de aceiasi lungime ca bucata de ficat . 

Ceapa se curata , se spala  si se toaca .

Ardeiul iute se spala si se curata de seminte si se feliaza .

Ficatul se presara cu faina alba [ din care se pastreaza o lingurita ] si se prajeste putin  pe toate partile in grasime de curcan incinsa .

Se pune la prajit ceapa tocat si ardeiul .

Se scoate ficatul pe o farfurie alaturata .

Se aduga peste ardeiul si ceapa prajita,boia , pasta de rosii , condimente si sare .+ o lingurita de faina .

Amestecati si adugati un pahar de apa treptat .

Introduceti la loc bucatile de ficat in sos si fierbeti 10 minute .

La sfarsit ficatul se scoate din nosu si se feliaza pentru a se vedea sectiunea .

Se serveste cu patrunjel verde tocat .

Folositi garnitura sau salata preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel impanat cu carnat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Kufta bil Batinjal (Rulouri libaneze din vinete umplute cu chiftele in sos de rosii)

Postat de Satisfyyourcravings

Kufta bil Batinjal (Rulouri libaneze din vinete umplute cu chiftele in sos de rosii)

Feliile de vinete si cartofi se ung pe ambele parti cu ulei si se gatesc pe un gratar fierbinte, pana devin maleabile. Intre timp, se amesteca ceapa cu patrunjelul, carnea tocata, oul, pesmetul...

Citeste continuarea

Friptura de vitel cu fasole verde

Postat de mihaelar63

Friptura de vitel cu fasole verde

Carnea fiarta de vitel se feliaza. Ceapa si usturoiul  se curata se toaca marunt. Sotati ceapa cu doi catei de usturoi in ulei amestecat cu doua linguri de unt....

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2014, 07:06
Interesant!:=bd
la 21.12.2014, 07:30
la 21.12.2014, 09:00
la 21.12.2014, 09:18
la 21.12.2014, 09:42

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking