Ficat de vitel impanat cu carnat

Postat de mihaelar63 in Vita
21 Dec 2014 | 3218 vizualizari
Ficat de vitel impanat cu carnat

Ficatul mi-a parut prea ... fara ceva in plus. O bucata de carnat este ce-a fost necesar sa-l faca mai gustos.

Ingrediente

  • 1 kg ficat vitel
  • 300 gr carnat de casa
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingura pasta rosii
  • 2 linguri faina alba
  • 2 linguri grasime de curcan
  • 3 cepe
  • 1/2 lingurita boia rosie de ardei
  • 1/2 lingurita ierburi de Provence
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Ficatul se lasa in apa rece ca sa se traga sangele . Se schimba apa de cateva ori . 

Cu un cutit ascutit se inteapa mijlocul fiecarei bucati de ficat , se rasuceste si se decupeaza din interior cate o mica fasie . In locul format se introduce bucata de carnat de aceiasi lungime ca bucata de ficat . 

Ceapa se curata , se spala  si se toaca .

Ardeiul iute se spala si se curata de seminte si se feliaza .

Ficatul se presara cu faina alba [ din care se pastreaza o lingurita ] si se prajeste putin  pe toate partile in grasime de curcan incinsa .

Se pune la prajit ceapa tocat si ardeiul .

Se scoate ficatul pe o farfurie alaturata .

Se aduga peste ardeiul si ceapa prajita,boia , pasta de rosii , condimente si sare .+ o lingurita de faina .

Amestecati si adugati un pahar de apa treptat .

Introduceti la loc bucatile de ficat in sos si fierbeti 10 minute .

La sfarsit ficatul se scoate din nosu si se feliaza pentru a se vedea sectiunea .

Se serveste cu patrunjel verde tocat .

Folositi garnitura sau salata preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel impanat cu carnat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Friptura de vita cu cartofi in sos rosu, la cuptor

Postat de Pungasa_Rogue

Friptura de vita cu cartofi in sos rosu, la cuptor

Se spala pulpa de vitel si se portioneaza in cinci bucati. Se pun bucatile intr-o tava mica si inalta si se presara peste ele sare, putin piper negru macinat, o lingurita de boia de ardei dulce si...

Citeste continuarea

Tocanita de legume cu maruntaie de vitel

Postat de oanapl

Tocanita de legume cu maruntaie de vitel

Speli organele de vițel și le tai în bucăți potrivite și le pui la fiert în apă cu puțină sare.  Ceapa o cureți, o speli și o tai julien. Morcovul curățat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2014, 07:06
Interesant!:=bd
la 21.12.2014, 07:30
la 21.12.2014, 09:00
la 21.12.2014, 09:18
la 21.12.2014, 09:42

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking