Ficat si icre de stiuca

Postat de mihaelar63 in Peste
10 Ian 2016 | 4524 vizualizari
Ficat si icre de stiuca

 Daca doamna stiuca a avut de toate inclusiv ficat si  icre am preparat rapid o masa delicioasa .Acest preparat se serveste  cald cu paine prajita . Inspiratie: Radu Anton Roman !!!!

Ingrediente

  • 300 gr ficat stiuca
  • 150 gr icre stiuca
  • 200 ml lapte
  • 100 ml vin alb
  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • faina alba
  • piper
  • sare de Himalaya
  • patrunjel verde
  • legume
  • paine de secara prajita

Mod de preparare

  1. Mare atentie cand scoateti ficatul sa nu se imprastie fierea . In caz de accident ficatul este compromis si nu se mai poate folosi !!!
  2. Ficatul se tine cel putin o ora in lapte .
  3. Se scoate ficatul de stiuca si se da prin faina alba . Se prajeste in uleiul amestecat cu unt. Se aduga icrele [ care au ramas in saculetullor .
  4. Puneti ceapa taiat pestisori si caliti usor .
  5. ,,Stingeti '' cu vin . Sarati si piparati .
  6. Lasati la foc mic 5 minute pana cand vinul se evapora si scade formand un sos .
  7. Serviti Ficatul de stiuca cu mult patrunjel verde cu paine prajita si legumele preferate .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat si icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptor

Postat de cristeena20

Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptor

Pestele bacalhau e un peste cod sarat si uscat , care se tine la inmuiat in apa rece in prelabil 1-2 zile, sch8imbandu-se apa de mai multe ori. Bucatile de peste vor creste si se pot folosi pe...

Citeste continuarea

Salau pane

Postat de sufletista

Salau pane

Spalam pestele, il stergem cu un prosop de bucatarie, condimentam cu sare, piper si oregano dupa gust. Acoperim cu o folie tava si lasam 30 min. Intr-o farfurie batem ouale cu sare, piper,...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Comentarii

la 10.01.2016, 23:36
cred ca este bun
la 10.01.2016, 23:37
la 10.01.2016, 23:59
Vladimir precis ar fi pe gustul tau
la 11.01.2016, 00:00
Multumesc Camelya
la 11.01.2016, 04:51
vin sa gust

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking