Ficatei picanti cu ierburi si marar la tigaie

Postat de Valclaudia in Retete Delikat
24 Iun 2018 | 2271 vizualizari
Ficatei picanti cu ierburi si marar la tigaie

Condimentele de la Delikat au dat preparatului o savoare aparte

Ingrediente

  • 500 gr ficat proaspat de pui
  • 3 linguri ulei
  • piper macinat dupa gust
  • sare de Himalaya dupa gust
  • boia de ardei iute dupa gust
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 100 ml lapte
  • ierburi si marar de la Delikat

Mod de preparare

Curatam ficatul de pielite si grasime, il taiem bucatele, il clatim in apa rece.

Punem o tigaie cu 3 linguri de ulei pe foc, adaugam ficatul, presaram dupa gust piper macinat, punem boabele de mustar. Acoperim tigaia si lasam sa se inabuse ficatul 5 minute.

Indepartam capacul, adaugam laptele, presaram ierburi si marar de la Delikat dupa gust si lasam sa scada laptele si sa se prajeasca ficatul usor.

Va rezulta un sos delicios pe care il vom asezona cu sare dupa gust si cu boia de ardei iute.

Noi am servit acesti deliciosi ficatei picanti alaturi de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei picanti cu ierburi si marar la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Carnati de casa cu pasat

Postat de sufletista

Carnati de casa cu pasat

Prima data spalam pasatul bine in cateva ape, dupa care il lasam la scurs bine de apa. Intre timp fierbem orezul al dente (sa fiarba 2-3 clocote din momentul ce clocoteste apa). Fierbem...

Citeste continuarea

Cartofi umpluti si rumeniti la cuptor

Postat de CameliaComan

Cartofi umpluti si rumeniti la cuptor

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert cu tot cu coaja. Ii incercam cu o scobitoare de gratar. Intre timp spalam ceapa verde si o tocam marunt. Fierbem orezul, dam cascavalul pe razatoare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2018, 09:11
la 06.07.2018, 09:57
Îmi plac mult ficățeii...!
la 06.07.2018, 10:28
la 06.07.2018, 20:37
la 07.07.2018, 20:27

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking