File de crap salbatic cu rozmarin si fresh de portocale, servit cu legume in unt

Postat de mirela0911 in Crap / Caras
4 Feb 2020 | 2796 vizualizari

Recunosc, e prima data cand cumpar file de crap salbatic si m-am tot gandit cum sa-l fac sa fie cat mai gustos, sa nu fie prea sofisticata reteta si sa dau gres (adica sa nu le placa) si sa fie savurat cu mare placere. Si asa am ajuns la reteta de fata! Si bineinteles si cu aprecieri la adresa preparatului! :))

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 04.02.2020, 15:18
un deliciu!
la 04.02.2020, 15:21
Mai sa fie, tu ai fost la pescuit cu Vali si nu mi-ai zis? De aia nu a prins asta nimic...
la 04.02.2020, 15:56
la 04.02.2020, 16:01
Cleme ...
la 04.02.2020, 16:02
Claudia, chiar asa a fost! Multumesc!
la 04.02.2020, 16:02
Vasimur
la 04.02.2020, 16:11
Ca un ''gentelemen'' ce este ti-a donat tie salbaticul....sa faci tu fonfleuri...
la 04.02.2020, 16:19
Vai Cleme )))
la 04.02.2020, 16:31
Bun bun!
la 04.02.2020, 16:33
Foarte bun
la 04.02.2020, 17:27
la 04.02.2020, 17:50
Mama, ce nebunie de arome si ce garnitura faina!
la 04.02.2020, 18:05
Bun!
la 04.02.2020, 19:49
Cu suc de portocale a la Dinescu! El pune porticale în orice fel de mâncare! Bună idee!
la 04.02.2020, 20:49
Bun a fost! Va multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking