Ingrediente
- 2 bucati mari de file de pangasius
- ulei de masline
- sare/piper/praf de ghimbir
Pentru sos:
- 1 cutie mica de iaurt degresat
- 1/2 lingurita mustar
- cateva frunze de patrunjel
- 1 catel de usturoi mare
- sare/piper
Mod de preparare
Fileul de pangasius se taie in bucati potrivite,se condimenteaza pe ambele parti si se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline si putina apa.
Se lasa sa scada zeama si sa se rumeneasca ptuin pe ambele parti.
Pentru sos:
Punem intr-un bol inalt iaurtul,mustarul,condimentele,frunzele de patrunjel si usturoiul pisat si bagam blenderul sa facem o pasta fina.
Punem condimente dupa gust.
Bucatiile de pangasius se servesc alaturi de sosul de iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|