Ingrediente
- 2 fileuri de pangasius
- sare
- piper proaspat macinat
- 2 lingurite sos de soia
- 2 lingurite ulei de masline
- 1 vanata alba
- pt sos:
- 1 lingura branzica si smantana ceva fin de la Delaco
- 2 linguri iaurt gras grecesc
- 1-2 linguri zeama de lamaie
- 1 catel de usturoi
- sare
- piper
- pt decor: felii de lamaie
Mod de preparare
Vanata spalata si stearsa de apa, se taie in felii si se prajeste in tigaia gril unsa cu putin ulei de masline. Pestele se spala, se usuca cu prosop curat de bucatarie sau servetele, se condimenteaza cu sare, piper, putin sos de soia si ulei de masline. Se maseaza pestele cu ingredientele si se lasa la frigider pana sunt gata celelalte.
Pt sos: amestecam toate ingredientele, condimentam dupa gust, zdrobim usturoiul si amestecam. Pestele il prajim in tigaia gril unsa cu putin ulei de masline cate 5 minute pe o parte si pe alta. Servim pe farfurie pestele cu feliute de lamaie,vinete si sos.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu vinete la gril" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|