File de peste la cuptor cu gogosari in sos de bulion

Postat de lucy2002 in Peste
18 Noi 2019 | 2135 vizualizari
File de peste la cuptor cu gogosari in sos de bulion

O reteta foarte simpla si foarte gustoasa, eu zic ca tot secratul sta in sosul gogosarilor.  Mie imi place foarte mult, desi nu sunt mare consumatoare de peste. Se poate consuma ca preparat cald dar si rece. Mie imi place mai mult rece. Am uitat sa va spun ...reteta o am de la vecina mea Mihaela , la ea am gustat prima data acest preparat si mi-a placut foarte mult. Sper sa va fie de folos si voua.  

Ingrediente

  • 3 fileuri de peste ( eu am avut salau)
  • un borcan 720 ml de gogosari in sos de bulion
  • 2 cepe mari
  • 4-5 morcovi potriviti
  • 200gr masline
  • 50ml ulei
  • condimente pentru peste
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa curatata si spalata se taie julien si se pune intr-o cratita cu ulei la inmuiat ( nu prajit)

Morcovul se taie felii subtiri. cand ceapa s-a inmuiat adaugam morcovii si lasam pe foc pana sunt aproape facuti , condimentam cu sare si piper.

Fileul de peste se taie de grosimea unui deget si-l condimentam.

Amestecam legumele cu pestele si gogosari in sos de bulion si lasa sa stea 30 minute sa isi traga aromele.

Asezam amestecul de peste si legume intr-o tava de cuptor, deasupra punem masline si bagam tava la cuptorul preincalzit la 200grade pentru 25-30 minute sau pana cand pestele si legumele sunt facute.

POFTA BUNA!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste la cuptor cu gogosari in sos de bulion" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Brodet od riba(Tocana de peste)

Postat de camelia75

Brodet od riba(Tocana de peste)

1.Curatati,spalati si lasati pestele la scurs.Taiati pestele bucati potrivite si sarati-l dupa gust.Treceti bucatile de peste prin faina. 2.Prajiti pestele in ulei incins la foc mare timp de 2...

Citeste continuarea

Novac prajit, cu mamaliguta si sos rosu de usturoi

Postat de privatelaura

Novac prajit, cu mamaliguta si sos rosu de usturoi

Pestele se curata, se spala si se taie in felii groase cam de 3 cm.  Intr-un castron, punem malaiul, adaugam o lingura condimente peste si rajnim putina sare cu ierburi. Amestecam bine si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2019, 09:29
O combinație care merită neapărat gustată...!
la 18.11.2019, 09:34
Da Rodica , mie mi-a placut foarte mult! Multumesc !
la 18.11.2019, 09:40
la 18.11.2019, 09:47
la 18.11.2019, 09:56

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking