Ingrediente
- 3 fileuri de peste ( eu am avut salau)
- un borcan 720 ml de gogosari in sos de bulion
- 2 cepe mari
- 4-5 morcovi potriviti
- 200gr masline
- 50ml ulei
- condimente pentru peste
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa curatata si spalata se taie julien si se pune intr-o cratita cu ulei la inmuiat ( nu prajit)
Morcovul se taie felii subtiri. cand ceapa s-a inmuiat adaugam morcovii si lasam pe foc pana sunt aproape facuti , condimentam cu sare si piper.
Fileul de peste se taie de grosimea unui deget si-l condimentam.
Amestecam legumele cu pestele si gogosari in sos de bulion si lasa sa stea 30 minute sa isi traga aromele.
Asezam amestecul de peste si legume intr-o tava de cuptor, deasupra punem masline si bagam tava la cuptorul preincalzit la 200grade pentru 25-30 minute sau pana cand pestele si legumele sunt facute.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste la cuptor cu gogosari in sos de bulion" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|