Foi cu suc de rosii, crema de gris si gem de caise

Postat de Elena_Daria in Prajituri
14 Aug 2013 | 19967 vizualizari

Cand am vazut prajitura la Merisor mi s-a facut instantaneu pofta ! Am facut-o si in varianta de post, cu crema de cocos, dar parca imi place mai mult asa, cu crema de gris si gem de caise. Va invit sa degustati o prajiturica simpla si delicioasa! La multi ani de Sf Maria! :)

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 14.08.2013, 22:05
Am precizat ca Merisor a fost ce-a care mi-a facut pofta! Claudia, nu are nimic daca o postezi, papam si de la tine!
la 14.08.2013, 22:07
Claudia,pune-o la pachet pentru satic )))))))
la 14.08.2013, 22:09
Vai Diuta,sa vezi tu ca ne facem si mai plinute
la 14.08.2013, 22:13
Super delicioasa aceasta prajiturica. In plus este si de post
la 14.08.2013, 22:15
Mena,pe treaba gata stricata e si mai usor )))))
la 14.08.2013, 22:22
Bine zici)
la 14.08.2013, 22:42
bun
la 14.08.2013, 23:31
la 14.08.2013, 23:35
Ce prajitura minunata!
la 14.08.2013, 23:55
Buni
la 14.08.2013, 23:56
Multumesc Rocsi! Daca pregatim crema cu apa in loc de lapte e perfecta pentru o zi de post!
la 14.08.2013, 23:56
Ligia
la 14.08.2013, 23:56
Babi
la 14.08.2013, 23:57
Multumesc Ruxy!
la 15.08.2013, 22:11
Si eu am facut prajitura asta ..tot cu gem de caise

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking