Ingrediente
- 8-10 foi de brick
- 1 conserva de ton natur 265 g
- 1 morcov
- 1 ceapa salota
- 180 g ricotta
- 1 ou
- patrunjel
- sare, piper, paprika
- 10 rosii cherry
- 30 g parmezan ras
- 20 g de unt topit
Mod de preparare
Curatati si dati morcovul pe razatoare.
Curatati si tocati marunt ceapa.
Scurgeti tonul.
Amestecati branza ricotta cu tonul, morcovul si ceapa salota.
Adaugati patrunjel tocat, sare , piper si paprika (dupa gustul dvs). Amestecati bine.
Taiati foile de brick in 2.
Puneti umplutura la un capat, deasupra o rosie cherry taiata in 2 si presarati un pic de parmezan.
Pliati- faceti 2 tururi pentru a forma un triunghi.
Ungeti cu unt topit , presarati deasupra un pic de parmezan si dati la cuptor timp de 20 minute la 200°C .
Serviti-le calde cu o salata verde sau cu cruditati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de brick cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|