Foi de napolitana cu nuca si caramel
Postat de timea in Prajituri 26 Mar 2013 | 18592 vizualizari
Inca un desert care se afla in topul preferintelor mele. Doar ca nu e indicat sa il fac prea des pentru ca, contine foarte mult zahar si nu prea ma pot opri din mancat cand am asa ceva in casa.
Deci daca faceti aceasta prajitura aveti grija sa consumati cu masura! Daca puteti bineinteles :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (50)
la 26.03.2013, 19:07
sunt tare bune foile de napolitana umplute...
la 26.03.2013, 19:08
chiar ca nu te poti opri sau abtine de la desertul asta
la 26.03.2013, 19:12
aaa un deliciu
la 26.03.2013, 19:15
Asa e Meri
la 26.03.2013, 19:16
Geanina , Claudia , Rox
la 26.03.2013, 19:17
Laura creeaza dependenta
la 26.03.2013, 19:18
chiar ca
la 26.03.2013, 19:28
imi place
la 26.03.2013, 19:32
cine ti-a facut pofta?
la 26.03.2013, 20:09
Ce gustoase si ce frumos s-au taiat!
la 26.03.2013, 20:15
bv bv
la 26.03.2013, 20:17
Mamaielema , Cris , Cookie
la 26.03.2013, 20:18
Ina tare multumita am fost si eu de crema facuta si de cat de bine se poate taia
la 26.03.2013, 20:23
hahaha............hai sa facem schimb si aici.
la 26.03.2013, 20:29
Ce imi place si mie aceasta prajiturica
COMENTEAZA