Foi de napolitana cu nuca si caramel
Postat de timea in Prajituri 26 Mar 2013 | 18590 vizualizari
Inca un desert care se afla in topul preferintelor mele. Doar ca nu e indicat sa il fac prea des pentru ca, contine foarte mult zahar si nu prea ma pot opri din mancat cand am asa ceva in casa.
Deci daca faceti aceasta prajitura aveti grija sa consumati cu masura! Daca puteti bineinteles :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (50)
la 26.03.2013, 20:36
Medi ) tu mai ai? Ca a mea e mancata toata
la 26.03.2013, 20:37
Rocsi ma bucur ca iti place
la 26.03.2013, 21:16
place
la 26.03.2013, 21:21
atat de veche reteta, dar dorita de toata lumea...!
la 26.03.2013, 21:37
Laurenta ,
Teo veche si buna si in zeci de feluri Eu asta o ador
la 26.03.2013, 21:43
Ce bine arata si daca e cu nuca e delicioasa !
la 26.03.2013, 21:55
Cleme asa e, mai ales cu nuca prajita
la 26.03.2013, 22:03
Ce frumusete ti-a iesit!!
la 26.03.2013, 22:10
Multumesc frumos Dora
la 27.03.2013, 03:25
Excelenta roata prezentarea!
la 27.03.2013, 03:25
Toata prezentarea am vrut sa spun...
la 27.03.2013, 11:46
Mama ne facea mereu.. i-a sa-i mai dau o comanda
O bunatate este!
la 27.03.2013, 20:26
Danakarin multumesc frumos
la 27.03.2013, 20:29
Simo e tare buna
la 27.03.2013, 21:20
Mmmmmmmmm cam bune
COMENTEAZA