Ingrediente
- Un pachet foietaj:(eu am cumparat un pachet de aluat foietaj,l-am intins bine si am facut 2 foietaje umplute)
- un pachet aluat foietaj
- un piept de pui
- ulei
- curry, boia picanta, vegeta, sare
- 170g branza proaspata
- 2 linguri iaurt
- patrunjel, usturoi praf
- cascaval
- 1 ou
- seminte de susan
Mod de preparare
Dupa cum am scris mai sus,am lasat aluatul la dezghetat in bucatarie apoi l-am intins pe masa infainata. Am impartit aluatul in 2 parti mai mari si 2 mai mici pentru ca din partile mai mici vom face o umpletitura pe care o punem deasupra. Asadar ne apucam de pregatit primul foietaj.
Spalam si taiem carnea de pui in bucatele mai subtiri. Punem carnea intr-un bol,punem 1-2 linguri de ulei, curry, boia picanta, vegeta si sare. Amestecam bine. Punem carnea la prajit intr-o lingura de ulei. Dupa ce s-a prajit bine, o taiem marunt.
Amestecam branza, iaurtul, patrunjelul si usturoiul.
Pe prima parte (cea mare) taiata din aluat punem crema de branza si carnea. A doua parte taiata din aluat (cea mai mica) o taiem in 3 si o impletim. Punem si cascavalul ras pe deasupra si ungem marginile foietajului cu putin ou batut. Punem impletitura peste, marginilie aluatului de jos le adunam sub impletitura si ungem tot foietajul cu ou, urmand apoi sa punem si semintele de susan.
Dam tava la cuptor pana cand foietajul s-a facut.Repetam aceiasi pasi si pentru celalalte 2 bucati de aluat ramase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|