Foietaj cu dulceata

Postat de panacris in Dulciuri
24 Noi 2011 | 10462 vizualizari
Foietaj cu dulceata

Si daca am folosit foietajul la aperitiv, acum l/am transformat in ceva dulce, simplu si gustos!!!

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • gem de gutui (sau orice fel de gem aveti in camara!!!)
  • zahar pudra

Mod de preparare

Alautul de foietaj se lasa la dezghetat in frigider. Se intinde pe planseta de lucru presarata cu faina, se taie cu rola de prajituri sau cutitul in patrate dupa dorinta. In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de gem. Se unesc colturile patratului ca si un saculet. Se pun in tava tapetata cu foaie de pergament, se onue tava la copt in cuptorl incins in prealabul ptr cca. 20 de minute. Se presara zahar pudra peste saculetii dulci cat sunt inca fierbinti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba

Postat de panacris

Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba

Cotletul pus la fezandat, de cu seară, în baiț de soia și ulei de măsline, se taie bucățele, apoi se prăjește ușor împreună cu bucățelele de bacon, cca. 10 minute, la foc...

Citeste continuarea

Trandafirasi cu mere

Postat de gospodariu

Trandafirasi cu mere

Pentru inceput vom decongela aluatul de foietaj cu circa 1 ora inainte de preparare. Apoi ne vom ocupa de mere:le spalam bine, le taiem in jumatate, le scoatem cotorul si le taiem in felii foarte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2011, 17:43
Rapide si bune !
la 24.11.2011, 17:50
tare bune
la 24.11.2011, 17:55
bun tare foetajul ista cu orice
la 24.11.2011, 18:08
Normal Aziz, foietajul e salvarea gospodinelor pentru vizite neasteptate. Mereu am in congelator un pachet
la 24.11.2011, 18:13
bune bune

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking