Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco

Postat de babi5 in Dulciuri
6 Dec 2013 | 3833 vizualizari
Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco

Fiind in criza de timp si vroiam ceva dulce am icropit repede ceva ,nu este un dulce de sarbatoare dar este bun ,,,Am vrut sa fac ceva impletit si sa vedeti ce a iesit .

Ingrediente

  •  800 gr foietaj
  • 1 borcan (450 gr ) magiun de prune
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura  ceva fin de la Delaco

Mod de preparare

Am lasat foietajul la decongelat ,apoi am golit gemul din borcan si l-am amestecat  cu pesmetul  (ca sa nu curga din aluat  la copt )

Apoi am intins foietajul,  nu prea subtire, si l-am taiat in 8  bucati mai maricele.

Fiecare bucata am taiat-o fisiute pe lateral dar nu pina la capat  (in asa fel sa le putem impleti ),am pus gemul, am impletit si le-am asezat  intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .

Am batut  oul bine cu zaharul si ceva fin de la DELACO, apoi cu o pensula de silicon le-am  uns si apoi le-am dat la cuptorul in prealabil incins  la 180 grade.

Lasam pina  se rumenesc .. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ricotta Flammeri

Postat de cris2711

Ricotta Flammeri

1) Intaritorul pentru prajituri se amesteca cu putin lapte si apoi se adauga galbenusurile. 2) Intr-o oala mai mica se pune laptele impreuna cu untul,zaharul si zaharul vanilat.Cand fierbe,la...

Citeste continuarea

Desert gogosi berlineze

Postat de caroline

Desert gogosi berlineze

Amestecam intr-un bol drojdia maruntita cu zaharul si laptele caldut ( NU fierbinte ! ). Adaugam galbenusurile in bolul cu drojdie si amestecam bine. Untul il topim si il lasam apoi sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2013, 17:37
la 06.12.2013, 17:40
Multumesc frumos Craciunita Panacris te pupa Babi
la 06.12.2013, 17:42
ce bunatate !
la 06.12.2013, 17:57
la 06.12.2013, 17:57
krysty pup faata cu mare drag

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking