Ingrediente
- 2-3 pere
- putina scortisoara
- 1 foaie foietaj
- putin gem(de prune,caise)
- nuci pisate
- 2 linguri de zahar
- ciocolata ptr ornat
Mod de preparare
Am spalat si curatat perele de coaja si le-am taiat pe jumatate,apoi am scos cotoarele si le-am pus la fiert in apa cu zahar si scortisoara.
Dupa ce sau inmuiat le-am scos,le-am scurs de lichid si le-am pus pe foaia foietaj,apoi cu un cutit foietajul l-am taiat pe marginea perei,cam 1 cm
Am decupat si am pus in mijloc putina compozitie facuta din gem si nuci apoi peste compozitie am pus o jumatate de para taiata feliute,am ridicat putin marginea lasata de foaie pe marginea perei,si le-am dat la cuptor ptr rumenire.
La final le-am stropit cu ciocolata totpita se pot servi si cu frisca.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu pere" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|