Foietaj din aluat cu gem de caise

Postat de TAB1TA in Dulciuri
10 Mar 2013 | 7596 vizualizari
Foietaj din aluat cu gem de caise

Un desert rapid si bun.

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj
  • 50 g gem de caise (cateva linguri)
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se scoate aluatul din frigider si se lasa la temperatura camerei minim 30 de minute. 

Se incinge cuptorul la 190°.

Se taie in patrate, se pune cate o lingurita de gem in fiecare patrat si se unesc colturile la mijloc.

Punem foietajul in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem in cuptor pentru 15 minute, pana capata o culoare aurie.

Scoatem tava din cuptor si pudram cu zaharul pudra cat e  inca fierbinte.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj din aluat cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pateuri din aluat de foietaj cu gem de caise si nuca de cocos

Postat de TAB1TA

Pateuri din aluat de foietaj cu gem de caise si nuca de cocos

Se scoate aluatul din frigider si se lasa la temperatura camerei minim 30 de minute.  Se incinge cuptorul la 190°. Se taie dreptunghiuri si se pune cate o lingurita de gem pe unul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2013, 22:32
bunnnnnnnnnnnn
la 10.03.2013, 22:55
Multumesc Bya
la 10.03.2013, 23:20
BUN SI RAPID
la 10.03.2013, 23:41
hmmmm yummy!
la 11.03.2013, 00:10
Asa e Delia

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking