Foietaj Godina cu telemea si cascaval

Postat de AlexandraOrdean in Aperitive / Garnituri
28 Feb 2016 | 5132 vizualizari
Foietaj Godina cu telemea si cascaval

Ingrediente

  • 800 gr aluat foietaj
  • 300 gr cascaval Defamilie Delaco
  • 300 gr telemea sarata
  • 2 oua

Mod de preparare

  • Intindem aluatul de foietaj cca 1 cm.
  • Taiem patrate de 4-5 cm.
  • Punem in mijloc telemea si cascaval.
  • "Inchidem" sub forma de triunghi, marginiile le apasam cu furculita.
  • Ungem cu ou batut si dam la cuptor 25-30 min la 180-200 gr.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj Godina cu telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Retete similare

Aperitiv cheesecake cu avocado si somon afumat

Postat de simona72

Aperitiv cheesecake cu avocado si somon afumat

Blatul de biscuiti: se pun biscuitii intr-un robot si se maruntesc. Se adauga untul si putin lapte si se amesteca. Nu este nevoie de adaos de sare deoarece am folosit biscuiti sarati. Crema de...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza cu aluat de casa

Postat de katty

Aperitiv placinta cu branza cu aluat de casa

Mai intai o sa precizez de ce l-am numit aluat si nu foietaj. Pentru ca nu il consider foietaj, deoarece nu necesita decat o simpla impaturire si nu 3, asa ca la foietaj. Se face destul de repede,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2016, 19:41
delicios
la 28.02.2016, 19:45
Multu Bya
la 28.02.2016, 19:55
la 28.02.2016, 19:56
Andreea
la 28.02.2016, 20:00
Delicios!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking