Ingrediente
- 200 gr ciocolata neagra
- 4 oua
- 200 gr zahar
- 150 grame unt
- 40 de grame faina sau amidon de porumb
Mod de preparare
Se topeste untul cu ciocolata la foc mic ,amestecam, punem zaharul amestecam bine si lasam un pic sa se racoreasca,apoi adaugam ouale intregi unul cate unul amestecam dupa fiecare iar la final adaugam faina sau amidonul si omogenizam.
Incalzim cuptorul la 180 de grade,punem compozitia intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor pentru 30 de minute.Nu trebuie copt prea mult, interesul e ca prajitura sa fie un pic moale la mijloc.dupa ce sa copt o lasati sa se raceasca si o puteti servi fie rece dupa cateva ore la frigider fie imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondant de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
|