Fricandou rulat in aluat

Postat de Sidy in Porc
27 Aug 2011 | 13491 vizualizari

Fricandoul este o tranşă groasă de carne, din muşchiul interior al pulpei de viţel sau de porc.

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 13.09.2013, 08:00
FRICANDÓU, fricandouri, s.n. Tranșă groasă de carne, din mușchiul interior al pulpei de vițel....sau porc
la 03.01.2015, 18:52
Eu am facut din piept de curcan si a iesit delicios. Mai intai am pus rulada de carne putin in tigaie cu un strop de ulei apoi am lasat-o putin sa se raceasca am invelit-o in foietaj si am bagat-o la cuptor

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking