Fricandou rulat in aluat

Postat de Sidy in Porc
27 Aug 2011 | 13608 vizualizari

Fricandoul este o tranşă groasă de carne, din muşchiul interior al pulpei de viţel sau de porc.

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 27.08.2011, 07:26
delicios o portie mare la mine
la 27.08.2011, 07:50
si eu vreau ....ca tare-mi place cum arata....
la 27.08.2011, 08:25
Aiaiaiiiii, ce bine arata!!!!
la 27.08.2011, 10:20
tare buna
la 27.08.2011, 10:40
auuuu....mama dar cum arata macar sa gust putin cu ochii uitandu-ma la poze
la 27.08.2011, 11:35
Aha , a dat pe-afara de-atata bunastare
la 27.08.2011, 11:45
tare bun trebuie sa fie
la 27.08.2011, 11:48
bun bun
la 27.08.2011, 13:16
mie una imi placeeeeee
la 27.08.2011, 14:17
Wow, ce bine arataaa!
la 27.08.2011, 15:16
la 27.08.2011, 19:53
vai, ce-i aici!!!
la 29.08.2011, 13:33
ce bine arata
la 02.09.2011, 18:33
Mamma Mia !
la 29.01.2013, 23:46

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking