Fricandou rulat in aluat

Postat de Sidy in Porc
27 Aug 2011 | 13608 vizualizari

Fricandoul este o tranşă groasă de carne, din muşchiul interior al pulpei de viţel sau de porc.

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 29.01.2013, 23:48
la 29.01.2013, 23:48
da, ma die, ce dezarhivez io))
la 29.01.2013, 23:54
dia,cu ce a zis Sidy ca l-a servit??
la 30.01.2013, 08:40
Nu rade Gaby...ca e bun ! Cu Zarangollo l-am servit ! Uite aici:
http://www.bucataras.ro/retete/zarangollo-24604.html
la 30.01.2013, 12:56
ma Sidy ma, daca nu era bun nici nu-l treceam la favorite))
numai ca radeam de zara....cum ii zice) ca nu stiam ce e ala
la 30.01.2013, 12:59
bun
la 30.01.2013, 13:13
Arata tare bine.
la 30.01.2013, 14:08
gaby_d...sunt un fel de legume gratinate la cuptor ,care noua ne-a placut tare mult
la 30.01.2013, 19:48
Cat de buuun arata Sidy!
la 01.05.2013, 17:52
la 01.05.2013, 19:47
la 01.05.2013, 20:21
suuuper!
la 01.05.2013, 20:54
la 01.05.2013, 20:55
la 12.09.2013, 18:09
ce inseamna fricandou ? alta denumire are ?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking