Ingrediente
- 3/4 cana de lapte
- 7 felii de toast alb
- 3 linguri sirop de artar
- 1 ou si 1 galbenus
- coaja razuita de portocala( Bio)
- vanilie
- zahar brun pentru tavalit
- sirop de artar
- ulei vegetal pentru prajit( recomand uleiul de cocos fara miros si gust)
Mod de preparare
Ouale se mixeaza cu un tel cu siropul de artar.
Laptele se incalzeste usor si se amesteca cu vanilia si coaja de portocala.
Fiecare felie de toast alb se inmoaie in compozitie si se prajeste pe ambele parti in uleiul incins. Eu am prajit doar cate o felie intr-o transa.
Se scot friganelele, se scurg pe un servet absorbant si se tavalesc prin zahar brun vanilat, apoi se toarna deasupra sirop de artar.
Le puteti unge cu nutella sau dulceata...nu se supara nimeni! :))))
Un deliiiiiiiciu!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|