Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun

Postat de RuxyRux in Dulciuri
16 Iul 2016 | 2743 vizualizari
Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun

Desert rapid delicios!

Ingrediente

  • 3/4 cana de lapte
  • 7 felii de toast alb
  • 3 linguri sirop de artar
  • 1 ou si 1 galbenus
  • coaja razuita de portocala( Bio)
  • vanilie
  • zahar brun pentru tavalit
  • sirop de artar
  • ulei vegetal pentru prajit( recomand uleiul de cocos fara miros si gust)

Mod de preparare

Ouale se mixeaza cu un tel cu siropul de artar. 

Laptele se incalzeste usor si se amesteca cu vanilia si coaja de portocala.

Fiecare felie de toast alb se inmoaie in compozitie si se prajeste pe ambele parti in uleiul incins. Eu am prajit doar cate o felie intr-o transa.

Se scot friganelele, se scurg pe un servet absorbant si se tavalesc prin zahar brun vanilat, apoi se toarna deasupra sirop de artar.

Le puteti unge cu nutella sau dulceata...nu se supara nimeni! :))))

Un deliiiiiiiciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prune umplute cu nuci

Postat de Ksenya

Prune umplute cu nuci

Spalam prunele in 2-3 ape. Le lasam pentru 15 minute in apa calda ca sa se inmoiae. Scoatem prunele si le punem intr-o strecuratoare ca sa scurga toata apa, le intindem pe un prosop de hartie....

Citeste continuarea

Biscuiti cu scortisoara

Postat de timea

Biscuiti cu scortisoara

Punem intr-un bol untul, zaharul si oul si amestecam cu un tel. Adaugam apoi pe rand sarea, esenta, praful de copt si praful de scortisoara. La final incorporam treptat faina, cam trei sferturi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2016, 00:06
bune bune
la 17.07.2016, 06:57
Bune!
la 17.07.2016, 08:29
la 17.07.2016, 10:04
Ce bune sunt!
la 17.07.2016, 10:36
Si astea ne plac!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking