Ingrediente
- 1 kg pulpa porc
- 4 ardei grasi
- 3 cepe mari
- 5-6 rosii
- 1 capatana usturoi
- cimbru
- boia de ardei iute
- sare
- 1 pahar bere
- piper
- 1 ceasca ulei de masline
- 16 cubulete sunca de casa
Mod de preparare
Carnea o taiem bucati subtiri. O punem intr-o punga speciala impreuna cu usturoiul tocat, piper, cimbru, sare, boia, uleiul si berea, apoi inchidem si amestecam punga. O lasam la fezandat la frigider pana a 2a zi.
Incepem sa "fabricam" frigaruile. Ceapa si ardeiul gras se taie bucati, rosiile rondele. In primul capat ingigem un cubulet de sunca, carne, ceapa,carne, rosie, ardei, carne si la final sunca. Punem in functie de "batul" de frigaruie.
Se pregatesc la gratar... foarte bune !
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|