Frigarui cu mozzarella si mini wurstel

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
26 Sep 2015 | 4520 vizualizari
Frigarui cu mozzarella si mini wurstel

O idee usoara , buna si de efect ... Cantitatile sunt pentru 4 bucati . ..

Ingrediente

  • 4 betisoare pentru frigarui
  • 4 mini wurstel party
  • 8 mini mozzarella
  • 2 rosii tip datterini
  • 2 fasii de ardei gras rosu
  • foi proaspete de busuioc
  • sare

Mod de preparare

Rosiile le spalam si le taiem in patru parti . Daca vom folosi rosii tip cherry e de ajuns sa le taiati in doua . 

Mozzarella o scurgem bine de apa de conservare , punandu-le pe un servet de hartie . 

Busuiocul proaspat il spalam, il uscam cu un servet de hartie si il rupem in bucati mici . 

Fasiile de ardei gras le spalam si le taiem in 8 fasii micute. 

Luam betisoarele pentru frigarui si punem : rosie , mozzarella , busuioc , ardei gras , wurstel , ardei gras , busuioc , mozzarella si inchidem cu rosie . 

Presaram sare si dupa plac puteti chiar pune putin ulei de masline . 

Se servesc reci sau puteti pune 5 minute la cuptor la 200 grade si servite apoi calde . 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu mozzarella si mini wurstel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Oua umplute pentru Halloween

Postat de Pungasa_Rogue

Oua umplute pentru Halloween

Ouale fierte se curata de coaja si se taie in jumatati pe lung. Se scot galbenusurile. Intr-un castron se prepara putina maioneza, astfel: se mixeaza doua galbenusuri fierte cu un galbenus...

Citeste continuarea

Quiche Lorraine-„plăcintă-deschisă” cu smântână

Postat de Zamfira

Quiche Lorraine-„plăcintă-deschisă” cu smântână

Pregatirea aluatului Framantam faina cu untul foarte rece si adaugam putina sare. Adaugam 2 oua intregi si 50 ml apa foarte rece. Tapetam cu grasime si faina o tava de tarta sau o forma...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2015, 12:47
Imi place acest mod de prezentare
la 26.09.2015, 12:50
Pentru mine fara carnaciori, doar cu branzica
la 26.09.2015, 13:15
la 26.09.2015, 13:16
Supeeer!
la 26.09.2015, 13:17

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking