Ingrediente
- 3 pulpe dezosate;
- o ceapa;
- un ardei kapia;
- 10 rosii cherry;
- sare;
- o lingurita de Fuchs "Fix pentru Gratar";
- 5 bete pentru frigarui.
Mod de preparare
Se spala carnea, se taie bucatele patratoase, se pune intr-un castron si se adauga sare si Fuchs "Fix pentru Gratar" si se amesteca.
Se curata ceapa de foi, se spala si se taie in bucati mari.
Se taie ardeiul pe jumatate, se indeparteaza cotorul si semintele, se spala, apoi se taie bucatele patratoase.
Se spala rosiile cherry.
Se ia cate un bat pentru frigarui si se pune carnea, alternand cu legumele.
Pentru gratarul electric, se pune 1 l apa in tava, apoi se baga stecherul in priza si se aprinde, lasandu-l 2-3 minute sa se incalzeasca, apoi se pun frigaruile si se rumenesc pe toate partile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|