Ingrediente
- 1/2 dovlecel
- 3 ciuperci champignon
- 1 ceapa rosie
- 2 felii late de ardei gras rosu
- 130 g mini-fileuri din piept de pui
- putina sare
- putin Fuchs Fix pentru Gratar
- 3 bete de frigarui
Mod de preparare
Dovlecelul se curata de coaja, se spala si se taie rondele groase.
Ciupercile se spala si se taie in jumatati.
Ceapa rosie se curata de foi, se spala si se taie rondele groase.
Ardeiul se spala si se taie in patratele.
Toate acestea se pun intr-o farfurie si se dau cu putina sare si cu putin Fuchs Fix pentru Gratar.
Mini-fileurile din piept de pui se spala, se taie cubulete, se dau cu putina sare si cu putin Fuchs Fix pentru Gratar.
Se insira legumele, ciupercile si mini-fileurile din piept de pui pe betele de frigarui.
Se frig pe un grill electric uns cu ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu legume si mini-fileuri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|