Frigarui cu legume si mini-fileuri din piept de pui

Postat de Pungasa_Rogue in Pui
13 Aug 2017 | 2693 vizualizari
Frigarui cu legume si mini-fileuri din piept de pui

I-au placut atat de mult aceste frigarui sotului meu, incat m-a pus sa i le pregatesc destul de des. Ce-i drept, lui i le-am facut cu pulpe dezosate, dar sunt foarte bune si cu piept de pui.

Ingrediente

  • 1/2 dovlecel
  • 3 ciuperci champignon
  • 1 ceapa rosie
  • 2 felii late de ardei gras rosu
  • 130 g mini-fileuri din piept de pui
  • putina sare
  • putin Fuchs Fix pentru Gratar
  • 3 bete de frigarui

Mod de preparare

Dovlecelul se curata de coaja, se spala si se taie rondele groase.

Ciupercile se spala si se taie in jumatati.

Ceapa rosie se curata de foi, se spala si se taie rondele groase.

Ardeiul se spala si se taie in patratele.

Toate acestea se pun intr-o farfurie si se dau cu putina sare si cu putin Fuchs Fix pentru Gratar.

Mini-fileurile din piept de pui se spala, se taie cubulete, se dau cu putina sare si cu putin Fuchs Fix pentru Gratar.

Se insira legumele, ciupercile si mini-fileurile din piept de pui pe betele de frigarui.

Se frig pe un grill electric uns cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu legume si mini-fileuri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Stufat cu pui

Postat de Pungasa_Rogue

Stufat cu pui

Se portioneaza carnea, se spala, se da cu sare si se inabuse in ulei cu putina supa.  Se curata ceapa si usturoiul, se spala, se taie bastonase si se adauga peste carne. Se inabusa si...

Citeste continuarea

Placinta cu pui, smantana si foietaj

Postat de rocsi_1612

Placinta cu pui, smantana si foietaj

Foietajul il scoatem la dezghetat. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servetel si il taiem bucatele potrivite. Curatam ceapa, o tocam, morcovul il decojim si il taiem rondele. Incingem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2017, 08:05
la 13.08.2017, 08:19
Bune!
la 13.08.2017, 08:45
la 13.08.2017, 09:00
Bune!
la 13.08.2017, 09:08
arata de milioane

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking