Ingrediente
- 2 pulpe de pui
- 100 g ciuperci
- 3 ardei graşi
- 1 vânătă
- 1 pahar cu bere
- Sare, după gust
- 1 linguriţă amestec de condimente: cimbru, oregano, boia dulce, cimbrişor, rozmarin.
Mod de preparare
Se pârlesc pulpele de pui, se spală, se îndepărtează pielea şi se taie cubuleţe. Se pun într-un vas, la marinat, cu bere, sare, după gust şi mirodenii,pentru 30 de minute.
Se spală vânăta, se decojeşte şi se taie în bucăţele mici, curăţând seminţele.
Se spală ardeii şi se taie fâşii mai groase.
Se dau frigăruile prin apă rece, se înfing bucăţile de pui, alternând cu legumele şi se rumenesc pe grătarul electric aprox 30 de minute, 8 frigărui (atât au încăput pe grătarul meu). În total, am obţinut 16 frigărui.
Timp de pregătire: 40 min
Timp de gătire: 60 min
Porţii: 4
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/frigarui-cu-pui-si-vinete.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu pui si vinete" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|