Ingrediente
- 500 gr pulpa de miel
- 2 buc ceapa
- 200 gr rosii cherry
- ½ lingurita de: boia dulce, usturoi granulat, menta, sare si piper
- salata asortata servit cu ridichi si ceapa verde
- betisoare de frigarui
- 2 linguri ulei de masline
- sos de iaurt cu menta si usturoi verde
Mod de preparare
-
Taie pulpa de miel cubulete
-
Taie ceapa rosie in cuburi si apoi pregateste frigaruile, alternand carne de miel cu ceapa si rosii cherry
-
Amesteca intr-un bol boia dulce, usturoi granulat, sare, piper si menta uscata
-
Unge frigaruile cu ulei de masline si presara amestecul de mirodenii peste ele
-
Incinge bine o tigaie gril si unge-o cu ulei
-
Frige apoi frigaruile pe toate partile pana sunt rumene, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
-
Serveste-le alaturi de o salata verde asortata si sos de iaurt cu menta si usturoi verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de miel si salata asortata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|