Frigarui de porc si legume

Postat de Valclaudia in Porc
8 Iul 2017 | 2405 vizualizari
Frigarui de porc si legume

Ingrediente

  • cca 500 gr pulpa de porc taiata cuburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 zucchini proaspeti
  • 4-5 ardei rosii kapia
  • 2 morcovi mari
  • 4 cartofi albi de marime medie
  • sare, boia dulce si piper dupa gust
  • apio (arpagic verde) proaspat tocat

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie cuburi de marimea dorita, apoi adaugam uleiul de masline, sare,boia dulce si piper dupa gust, masam usor carnea sa se unga uniform cu amestecul de ulei si condimente.

Spalam sub jet de apa rece, ardeii kapia si zucchini, apoi le taiem bucati.

Insiram apoi pe bete de frigarui, carnea si legumele, alternandu-le dupa preferinta, le asezam pe un platou, acoperim cu folie alimentara si le dam la rece cel putin 1 ora.

Curatam si spalam morcovii si cartofii.

Morcovii i-am taiat rondele, cartofii i-am taiat pai. Am folosit un cutit ondulat pentru branzeturi.

Am tapetat tava cu staniol, am picurat peste legume putin ulei de masline, am adaugat dupa gust, sare si piper si am dat tava la cuptor pentru 20 minute, folosind functia de coacere cu ventilatie.

Dupa acest timp, am scos frigaruile din frigider si le-am asezat peste morcovi si cartofi.

Am dat din nou tava la cuptor pentru alte 30 minute, am rotit din 10 in 10 minute frigaruile sa se gateasca uniform.

Am servit frigaruile alaturi de legumele care au primit savoarea scursa din carnea de porc, ardei si zucchini, cu arpagic verde proaspat tocat. 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana de legume cu galbiori si frigarui

Postat de simona72

Tocana de legume cu galbiori si frigarui

Ne pregatim ingredientele pentru tocanita. Fiind foarte cald afara am preferat sa fac tocanita la aparatul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se cupleaza aparatul la sursa de curent, se...

Citeste continuarea

Frigarui de porc cu legume

Postat de panacris

Frigarui de porc cu legume

Pulpa de porc se spală și se taie în cubulețe de aproximativ 4 cm. Kaizerul se curăță de șorici, apoi se taie bucățele de cca. 2 cm. Ardeiul kapia se spală se curăță și...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Comentarii

la 08.07.2017, 21:32
Arata de vine sa inebunesti ) Ma duc sa beau doua pahare de apa
la 08.07.2017, 23:42
la 09.07.2017, 07:14
Super!
la 09.07.2017, 11:40
Vin la pranz!
la 09.07.2017, 12:05
Yummmm, astea-s bune rău!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking