Ingrediente
- 500 g pipt de pui
- 1 gogosar mare
- 7-8 cepe mici
- 200 g ciuperci champignon
- 5-6-7 bete de frigarui (depinde de marime)
- 100 m ulei de masline
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita de boia
- jumatate de lingurita praf de rosmarin
- rdei iute macinat (eu folosesc mult)
Mod de preparare
Taiem pieptul pe pui cubulete de 2 cm, taiem ceapa in jumate si gogosarul tot cubulete de 2 cm. Spalam ciupercutele si nu le curatam de piele. Multa lume le curata dar nu trebuie mai ales daca sunt proaspete. Si le infigem pe frigare. Eu am o ordine fixa, trebuie sa existe o bucata de carne intre ceapa si gogosar.
Eu prepar un fel de sos din ulei, sare, piper, boia, praf de rosmarin si ardei macinat cu care ung frigaruiele si le las la marinat cel putin 2 ore la rece.
Se pun pe gratar si se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|