Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume

Postat de Sim0naWorld in Pui
31 Iul 2012 | 6312 vizualizari
Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare
  • 200 g iaurt natural 3,5%
  • 1 lingurita usturoi granule
  • 2 lingurita sos Worcestershire
  • 1 lingurita sare
  • 1 praf de piper
  • 2 lingurite ulei de masline
  • ½ lingurita boia dulce
  • rosii
  • ardei gras verde
  • ardei gras rosu
  • ciuperci
  • ceapa alba

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat cubulete potrivit de mari si l-am pus la marinat intr-un amestec facut din iaurt, usturoi granulat, sos Worcestershire, sare, piper, ulei de masline si boia dulce. Am dat la frigider pentru 24 ore.

Dupa timpul de marinare am format frigaruile alternand bucatile de piept cu legumele, dupa cum doreste fiecare, apoi le-am pus pe gratar, si le-am lasat pana s-au rumenit bine.

Noi am servit frigaruile cu o salata asortata mare!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Copanele de pui in sos de vin

Postat de mirela0911

Copanele de pui in sos de vin

Intr-un bol se pune uleiul si condimentele. Se amesteca bine, apoi se pun bucatile de carne spalate si scurse de apa. Se amesteca bine pentru a se acoperi in intregime cu condimentele. Ceapa se...

Citeste continuarea

Papricas de pui in vasul Zepter

Postat de bylaura

Papricas de pui in vasul Zepter

Am folosit de la un pui aripile, pulpele si pieptul pe care le-am dezosat. Se pune vasul Zepter pe foc cu o picatura de ulei si asteptam sa se incinga bine pana la jumatatea zonei de culoare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.07.2012, 21:53
vaaaiii..ce-mi plac frigaruile...bune, bune rau...
la 31.07.2012, 22:08
trimiti si la pachet? super faine!
la 31.07.2012, 22:10
frumoase si gustoase.
la 31.07.2012, 22:14
de-astea imi trebe' si mie
la 31.07.2012, 22:21
tare bine arata Simo

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking