Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta

Postat de Satisfyyourcravings in Pui
28 Mar 2016 | 2127 vizualizari
Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta

Ingrediente

  • frunzele de la 2 crengute rozmarin
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline extra virgin
  • 1 lingura otet din vin alb
  • piper cayenne
  • 2 bucati piept de pui 120 de grame fiecare
  • 2 felii groase de paine integrala
  • 8 foi de dafin proaspete
  • 2 portocale rosii
  • 100 grame varza Kale sau spanac (eu am avut deja tocata, dar se pot folosi si frunzele intregi)
  • 1 lamaie
  • 1 lingura otet balsamic
  • 20 grame branza Feta

Mod de preparare

Se adauga rozmarinul intr-un mojar, impreuna cu putina sare grunjoasa si se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un bol, se adauga usutroiul pisat, 1 lingura ulei de masline, otetul si piperul Cayenne si se amesteca. 

Se taie pieptul de pui si painea in cuburi de 2 cm. Se adauga in bolul cu marinata si se amesteca bine. 

Se infig bucatile de paine si puiul, impreuna cu frunzele de dafin, o bucata de paine, una de pui si o frunza de dafin pana se umplu 4 tije pentru frigarui.

Se incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mediu spre mare si se adauga frigaruile. Se aseaza o farfurie deasupra si un obiect greu, de exemplu mojarul. Astfel frigaruile devin crocante. 

Se prajesc 4-5 minute pe parte. 

Intre timp, se curata portocalele de coaja si se taie felii. 

Se stropeste varza cu ulei de masline si sucul de la 1/2 lamaie. 

Se aseaza pe doua farfurii, se adauga felii de portocala rosie, frigaruile si branza Feta si se serveste cu felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose din aluat dospit cu umplutura de carne si legume

Postat de simona72

Briose din aluat dospit cu umplutura de carne si legume

Aluatul, l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in cuva masinii in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Lasam aluatul la dospit la loc caldut aproximativ 30 minute....

Citeste continuarea

Chiftele de pui la cuptor

Postat de Lia1

Chiftele de pui la cuptor

Curatam pielita si apoi desprindem carnea fiarta de pe pulpele de pui. Eu le-am avut gata dezosate si despielitzate. Scurgem bine-bine de zeama. O taiem in bucatele si  o punem in robot....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2016, 16:39
De fiecare data ma uimesti cu retetele tale! As vrea sa pot gusta din ce faci...
la 28.03.2016, 16:46
bun
la 28.03.2016, 16:58
la 28.03.2016, 17:17
Simo, si eu la fel!
la 28.03.2016, 17:50
Ce-mi place!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking