Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta

Postat de Satisfyyourcravings in Pui
28 Mar 2016 | 2133 vizualizari
Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta

Ingrediente

  • frunzele de la 2 crengute rozmarin
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline extra virgin
  • 1 lingura otet din vin alb
  • piper cayenne
  • 2 bucati piept de pui 120 de grame fiecare
  • 2 felii groase de paine integrala
  • 8 foi de dafin proaspete
  • 2 portocale rosii
  • 100 grame varza Kale sau spanac (eu am avut deja tocata, dar se pot folosi si frunzele intregi)
  • 1 lamaie
  • 1 lingura otet balsamic
  • 20 grame branza Feta

Mod de preparare

Se adauga rozmarinul intr-un mojar, impreuna cu putina sare grunjoasa si se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un bol, se adauga usutroiul pisat, 1 lingura ulei de masline, otetul si piperul Cayenne si se amesteca. 

Se taie pieptul de pui si painea in cuburi de 2 cm. Se adauga in bolul cu marinata si se amesteca bine. 

Se infig bucatile de paine si puiul, impreuna cu frunzele de dafin, o bucata de paine, una de pui si o frunza de dafin pana se umplu 4 tije pentru frigarui.

Se incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mediu spre mare si se adauga frigaruile. Se aseaza o farfurie deasupra si un obiect greu, de exemplu mojarul. Astfel frigaruile devin crocante. 

Se prajesc 4-5 minute pe parte. 

Intre timp, se curata portocalele de coaja si se taie felii. 

Se stropeste varza cu ulei de masline si sucul de la 1/2 lamaie. 

Se aseaza pe doua farfurii, se adauga felii de portocala rosie, frigaruile si branza Feta si se serveste cu felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde

Postat de gurita_ta2005

Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde

Pulpele de pui se condimenteaza si se pun intr-o tigaie in ulei la prajit. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti se scot pe o farfurie. Intr-o oala pune ceapa verde taiata, morcovul rondele, ulei...

Citeste continuarea

Pui manastiresc

Postat de Lia1

Pui manastiresc

Puteti folosi orice fel de carne de pui. Eu am gatit cu pulpe de pui. Presarati bucatile de carne cu piper, sare, si 1 lingurita cu varf de boia. Intr-o tigaie mare, in 2 linguri de ulei incins...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2016, 16:39
De fiecare data ma uimesti cu retetele tale! As vrea sa pot gusta din ce faci...
la 28.03.2016, 16:46
bun
la 28.03.2016, 16:58
la 28.03.2016, 17:17
Simo, si eu la fel!
la 28.03.2016, 17:50
Ce-mi place!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking