Ingrediente
- 600g cotlet de porc
- 600g pulpa de porc
- 300g carnati afumati de casa
- 300g carnati cu paprika
- 400g costita afumata
- 200ml vin alb demisec
- 100ml apa
- 50ml ulei
- vegeta
- cimbru
- piper
- sare
Mod de preparare
Carnea se taie bucati potrivite.
Carnatii se taie la 2 cm.
Costita se taie cuburi mai mari.
Se pune uleiul intr-o cratita si se prajesc bucatile de carne 8-10 minute pana se albesc.
Se adauga carnatii si costita si se mai prajesc cateva minute.
Se presara cu vegeta, cimbru, piper, sare si se amesteca.
Se adauga apa si vinul si se lasa la fiert 20-25 de minute amestecand din cand in cand.
Se prajeste pana se evapora zeama si se prajesc doar in grasime amestecand mereu pana se rumenesc frumos.
Daca doriti sa scapati de amestecat des se introduce cratita in cuptor unde se amesteca mai rar.
Se mananca obligatoriu cu muraturi.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura a la Motan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (41)
|