Ingrediente
- carne de curcan (eu am folosit un picior si o aripa)
- sare
- piper
- jumate de lamaie
- 1 ardei galben
- 1 ceapa mare
- 3 catei usturoi
- 2 rosii
- 100 ml vin alb
Mod de preparare
Lamaia o stoarcem intr-un castronel mic si amestecam cu ea sarea si piperul.
Ungem carnea cu acest amestec si o asezam in vasul de la slow cooker Crock-Pot.
Taiem ceapa in bucati mai mari, ardeiul in fasi iar usturoiul il zdrobim.
Rosia trebuie sa o decojim si sa o taiem in bucati mari.
Asezam legumele in vas rasfirate.
Turnam vinul alb si pornim slow cookerul pe temperatura joasa pentru 4 ore.
Daca dupa acest timp nu este gatita carnea se poate mari timpul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata de curcan la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|